BoekenClub II: De meeste mensen deugen door Rutger Bregman

Rotterdam

27 januari 2022

Join de BoekenClub! We lezen: De meeste mensen deugen door Rutger Bregman

door Immanuel Kapteijns

"Een nieuwe geschiedenis van de mens", belooft historicus Rutger Bregman met dit boek. Hij verwerft daartoe de jongste inzichten uit de psychologie, de economie, de biologie en de archeologie. Hij neemt ons mee op een reis door de geschiedenis en geeft nieuwe antwoorden op oude vragen. Waarom veroverde juist onze soort de aarde? Hoe verklaren we onze grootste misdaden? En zijn we diep vanbinnen geneigd tot het kwade of het goede?

"Of je het nou eens of oneens bent met Rutger Bregman, hij is een belangrijke stem binnen onze generatie. Fascinerend boek, lees het."

Tim Hofman

 

Over Rutger Bregman (1988). Hij is historicus en schrijver. Zijn werk is in meer dan 30 talen vertaald. Hij schrijft voor het online journalistieke platform De Correspondent. In 2020 won Rutger Bregman de NS Publieksprijs met zijn boek 'De meeste mensen deugen'.

Ben jij net als wij ook benieuwd naar dit boek? Lees dan mee en meld je aan voor de BoekenClubavond op woensdagavond 12 januari of donderdagavond 27 januari. Vanwege het aantal deelnemers organiseren we het twee keer om het kleinschalig en corona-proof te houden...

Welkom!

"De BoekenClub is een mooi platform waar je op een informele manier kan praten over onderwerpen die je anders niet snel bespreekt. Zeker een aanrader!"

BoekDe meeste mensen deugen door Rutger Bregman
BoekenClubavond: Donderdag 27 januari 2022 | 19:45-22:00 uur
Locatie: Rotterdam
Kosten: aanschafkosten van het boek

Meld je hieronder aan voor de BoekenClub of stuur een mail naar i.kapteijns@rotterdamrijker.nl!

Inschrijven