MiniCamino

Rotterdam

11 mei 2024

Heb je altijd al de magie van de beroemde Camino Santiago de Compostella willen ervaren, maar heb je geen tijd om de lange afstanden af te leggen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! RotterdamRijker presenteert, na het grote succes van de eerste MiniCamino, met trots een vervolg MiniCamino op zaterdag 11 mei 2024. Dit is dé kans om de essentie van de Camino te ervaren, zonder ver te reizen.

Tijdens een lange wandeltocht zoals de Camino heb je veel tijd om na te denken en je gedachten te ordenen. Dit biedt een waardevolle gelegenheid voor zelfreflectie en introspectie, waardoor je dieper kunt nadenken over je leven, je doelen en je waarden.

Wat kun je verwachten? Een betoverende wandeltocht van ongeveer 25 kilometer, die je meeneemt door het prachtige Rotterdam en de groene omgeving. Deze tocht is geïnspireerd op de beroemde Camino Santiago de Compostella, en het belooft een dag vol saamhorigheid, gezelligheid, openheid, verdieping en meer te worden. Maar het is zoveel meer dan alleen wandelen; het is een reis naar binnen, naar stilte en reflectie.

De Camino kan je leren om los te laten en te vertrouwen op het onbekende. Dit proces kan helpen om angsten en zorgen los te laten en je te laten leiden door het pad zelf, wat een gevoel van overgave en zingeving kan brengen.

Waarom meedoen?

  • Saamhorigheid: ontmoet gelijkgestemde mensen en bouw blijvende vriendschappen op.
  • Gezelligheid: geniet van de warme sfeer en deel bijzondere momenten met anderen.
  • Openheid: sta open voor nieuwe ervaringen en perspectieven.
  • Verdieping: leer meer over jezelf en de wereld om je heen tijdens deze bijzondere reis.
  • Meer dan wandelen: ontdek dat de MiniCamino veel meer is dan alleen een wandeltocht.
  • Stilte: ervaar de kracht van stilte en innerlijke rust.

Houd 11 mei 2024 vrij in je agenda en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring die je leven kan veranderen. Meer informatie over de MiniCamino volgt binnenkort, inclusief details over de route, inschrijving en andere belangrijke informatie.

Deelname: € 40,- per persoon *

* inclusief een overheerlijk 3 gangen diner, gezamenlijk aan lange tafels, met goede wijn! Standaard vega. Indien vlees en/of andere dieetwensen gewenst zijn, graag even een mail naar t.hoedemakers@rotterdamrijker.nl. 

Mis deze unieke kans niet om een stukje Camino magie naar Rotterdam te brengen. Kom samen met ons op reis en ontdek de MiniCamino!

Kosten:
€ 40,00 per persoon

Inschrijven

Betaalmethode