Moral Ambition Circles | RotterdamRijker

Rotterdam-Centrum

20 juni 2024

Verrijk je leven en dat van anderen door deel te nemen aan de Moral Ambition Circles, georganiseerd door RotterdamRijker en geïnspireerd door Rutger Bregman. Ga aan de slag met grote idealen, of met 'het kleine goede'. RotterdamRijker brengt graag mensen met morele ambitie bij elkaar. Op donderdagavond 20 juni 2024 is de eerste avond en aftrap. 

Wat zijn de RotterdamRijker Circles? RotterdamRijker Circles zijn gemeenschappen van mensen die regelmatig bijeenkomen om te leren, te delen en elkaar te ondersteunen. We gebruiken daarvoor het materiaal van de School for Moral Ambition, opgericht door Rutger Bregman naar aanleiding van zijn nieuwe boek 'Morele ambitie'.

Bij RotterdamRijker geloven we dat iedereen iets waardevols te bieden heeft. Onze Circles zijn zelfstandige groepen die elkaar ondersteunen, inspireren en samen groeien. Of je nu je persoonlijke, professionele of sociale doelen wilt bereiken, er is een Circle voor jou! Afhankelijk van de aanmeldingen delen we jou na de eerste avond in een passende Circle in.

Waarom meedoen?

Verbinding: Ontmoet gelijkgestemde mensen die je uitdagingen begrijpen en je ambities ondersteunen.

Groei: Ontwikkel nieuwe vaardigheden, breid je netwerk uit en ontdek nieuwe perspectieven.

Impact: Werk samen aan projecten die een tastbare impact hebben op onze gemeenschap

Tijd: 20.00-22.00 uur

Locatie: Rotterdam-Centrum (specifieke locatie volgt)

We zijn ook nog op zoek naar meer moderators. Heb je ervaring met het begeleiden van gesprekken? We hebben mensen zoals jij nodig om onze Circles te begeleiden. Stuur een e-mail naar info@rotterdamrijker.nl.

Ga jij de uitdaging aan? Meld je aan via onderstaand formulier.

Inschrijven