TafelgenotenXL | Met Jeanneke Scholtens en Tim Vreugdenhil

TorenTuin Rotterdam

28 juni 2024

Begin je zomer met zingeving en ontmoeting! TafelgenotenXL is een avond gezellig met andere professionals eten aan lange tafels, terwijl je tussen de gangen door wordt geïnspireerd door zingevende verhalen en muziek. Te gast zijn Jeanneke Scholtens en Tim Vreugdenhil over hun gezamenlijke nieuwe boek: 'Hoop'. 

Twee jaar geleden startte RotterdamRijker met Tafelgenoten. Vele mooie middagen verder vinden we het leuk dit prachtige concept een keer een extra twist te geven. TafelgenotenXL is eigenlijk een combinatie van onze concepten 'Zingevingsborrel' en 'Tafelgenoten'. 

In de gezellige en lichte setting van ontmoetingsplek TorenTuin (in het Liskwartier in Rotterdam) worden er heerlijke Italiaanse spijs/wijn combinaties geserveerd.* Mooie ontmoetingen die je bij blijven: dat is bij TafelgenotenXL gegarandeerd. We spreken over de rol en het belang van hoop in ons leven. En we vieren de zomer!

Jeanneke Scholtens is de bedenker van het concept Tafelgenoten en sprak in het verleden op een Zingevingsborrel van RotterdamRijker (2022, over haar boek 'Roes'). Jeanneke is toekomstonderzoeker, spreker en eigenaar van Buro Zorro. Ze onderzoekt trends en schrijft daar regelmatig boeken over.

Tim Vreugdenhil is theoloog en ondernemer, met een talent om zingevende verhalen te vertellen. Hij schreef diverse boeken. Eerder sprak Tim tijdens onze Zingevingsborrel Paasspecial (2023).

Samen schrijven Jeanneke Scholtens en Tim Vreugendhil het boek 'Hoop. Geloven in de toekomst'. Dit verschijnt op 13 juni 2024. Samen stellen zij hierin drie vragen over de rol van zingeving, spiritualiteit en geloof in onze samenleving: Wat zien we om ons heen? Wat geloven we? Wat doen we vervolgens? Inspirerend voor iedereen die aanvoelt dat de samenleving nieuwe spirit nodig heeft. Deelnemers aan TafelgenotenXL ontvangen het boek 'Hoop'.

Wanneer: vrijdag 28 juni 2024

Waar: TorenTuin, Lisplein 1, Rotterdam

Tijdstip: inloop 18.30 uur, aanvang 19.00 uur

 

*Wijn is niet inbegrepen in de prijs en wordt per persoon afgerekend na afloop van het diner.

Kosten:
€ 40,00 per persoon

Inschrijven

Betaalmethode