Zingevingsborrel 'Authentiek Zelfvertrouwen'

Rotterdam

4 maart 2021

Edit januari 2021: Doorgang van deze Zingevingsborrel is afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent Covid-19. Je kunt je via onderstaand formulier aanmelden voor dit event. Wanneer het door gaat, krijg je van ons de betalingsmail (15,- pp).

Hoe krijg je meer zelfvertrouwen? En hoe kun je deze skills inzetten op je werk en in contact met anderen? 

Jacqueline Brassey, director Learning & Development bij McKinsey & Company, ontdekte na een  persoonlijke crisis  het belang van authentiek zelfvertrouwen. Nu benadrukt zij het belang van de soft skills en is het haar passie om dit door te geven aan anderen. Hierbij put ze uit haar jarenlange en succesvolle carrière onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek.

Weet je welkom!

Inloop is vanaf 17:00 uur. Om 17:30 begint de voordracht en wordt gevolgd door een borrel tot ongeveer 19:30 uur.

Kosten: €15,00 (inclusief consumpties)

De zingevingsborrels zijn informele events waarbij inspirerende sprekers met verschillende (levens)overtuigingen en maatschappelijke achtergronden, jou bijpraten over actuele en relevante onderwerpen. Van duurzaamheid tot de zin van je bestaan; van de maakbaarheid van het leven tot corporate responsibility. De voordracht duurt een klein half uur, daarna is er tijd om vragen te stellen. Tijdens de borrel praat je vervolgens na met andere professionals.

Inschrijven