Zingevingsborrel 'Doing well by doing good'

Rotterdam Centrum

7 oktober 2021

Edit maart 2021Wegens corona is dit evenement verschoven van mei naar oktober 2021.

Bijdragen aan duurzaamheid is een druppel op de gloeiende plaat? Arie Koornneef, directeur van ASN Bank, is overtuigd van het tegendeel. 'Alle beetjes helpen en maken samen een leefbare en duurzame samenleving.'

"Duurzaamheid is geen bijzaak, maar de oplossing, juist nu."

De wereld staat voor grote uitdagingen. Door corona en daarmee door economische recessie. Maar ook door langzame crises op het gebied van klimaat, mensenrechten en biodiversiteit. Het brengt de zwakke plekken van onze economie en samenleving in kaart. Is het tij te keren? Zijn er oplossingen? Kan ik daar een rol in spelen? 'Ja', zegt Arie, 'maar het vraagt wel om stevige actie.'Laat je inspireren door het persoonlijke verhaal van Arie Koornneef en zijn ideeën voor een samenleving die iedereen wil; groen, leefbaar en met kansen voor iedereen om waarde te creëren.

Weet je welkom op onze Zingevingsborrel! Inloop is vanaf 17:00 uur. Om 17:30 begint de voordracht en wordt gevolgd door een borrel tot ongeveer 19:30 uur.

De Zingevingsborrels zijn informele events waarbij inspirerende sprekers met verschillende (levens)overtuigingen en maatschappelijke achtergronden, jou bijpraten over actuele en relevante onderwerpen. Van duurzaamheid tot de zin van je bestaan; van de maakbaarheid van het leven tot corporate responsibility. De voordracht duurt een klein half uur, daarna is er tijd om vragen te stellen. Tijdens de borrel praat je vervolgens na met andere professionals.

Inschrijven