Zingevingsborrel met Harry van de Pol

Rotterdam

15 september 2022

Als jij wilt groeien in relaties en prestaties, dan is het beste wat je kunt doen: ‘investeren in je luisteren’.

Maar... Onze dagen zitten vol prikkels. En de meeste mensen geven toe dat ze vaak niet openstaan voor wat de ander te vertellen heeft. Waar vinden we de ruimte om stil te zijn en rustig te luisteren naar wat er in ons zelf omgaat? En als we al moeilijk luisteren naar onszelf, hoe denk je dan dat we luisteren naar anderen?

Trainer en coach Harry van de Pol zal ons vanuit zijn kennis en ervaring inspireren om meer te willen luisteren en tools aanbieden om te kunnen luisteren.

Over de spreker

Harry van de Pol (1972) is trainer, coach en inspirator. Hij is oprichter van Vanbinnenuit en werkt aan het vergroten van het luisterend vermogen van mensen en organisatie. Ook is hij mede-initiator van Play: learning communities voor young professionals. Daarnaast schreef hij verschillende boeken waaronder het als ‘Managementboek van het jaar-genomineerde’ boek ‘Harthorend, luisteren voor professionals’.

Harry geniet ervan als mensen ontdekken wat er écht bij hen leeft en daarmee tevoorschijn te komen. Centraal in zijn werken met mensen staat de overtuiging dat je nooit persoonlijke voldoening bereikt als je alleen zelf aan je trekken wilt komen. Alles wat Harry doet is er daarom op gericht mensen van binnenuit te bewegen zich betekenisvol in te zetten voor anderen. 

Welkom!

Inloop is vanaf 17:15 uur. Om 17:45 begint de voordracht en wordt gevolgd door een borrel met open einde tot ongeveer 20:00 uur. 

De zingevingsborrels zijn informele events waarbij inspirerende sprekers met verschillende (levens)overtuigingen en maatschappelijke achtergronden, jou bijpraten over actuele en relevante onderwerpen. De voordracht duurt een half uur, daarna is er tijd om vragen te stellen. Tijdens de borrel praat je vervolgens na met andere professionals.

Kosten:
€ 8,50 per persoon

Inschrijven

Betaalmethode