Zingevingsborrel "Zin in je toekomst!" met Ben Tiggelaar

LaatBloeien Rotterdam, Hofplein 19

3 februari 2022

Praktische tools voor het plannen van je loopbaan en leven

Veel mensen willen graag snel vooruit in het leven. Niets mis mee, maar de vraag blijft altijd: ga je ook in de juiste richting? Ontwikkelen je professionele en je privéleven zich op een manier waar je uiteindelijk echt gelukkig van wordt?

In deze bijeenkomst deelt Ben Tiggelaar waardevolle inzichten, vanuit zijn vakkenis én zijn persoonlijke spiritualiteit die ons helpen het leven te leven dat we wíllen leven.

Een paar vragen die aan de orde komen:
- Hoe weet je wat je echt wilt in het leven, wat je duurzaam motiveert?
- Wat zijn de grote uitdagingen wanneer het gaat om ontwikkeling en verandering?
- Wat zijn inzichten en technieken die echt het verschil kunnen maken?
Over de spreker 
Dr. Ben Tiggelaar is een van Nederlands meest gevraagde sprekers en docenten. Hij studeert al ruim 30 jaar op leiderschap, verandering en menselijk gedrag. Vanaf 2000 bereikten maar liefst acht van zijn boeken (o.a. Dromen, durven, doen en De Ladder) de nummer één positie in de Nederlandse management top 100. Daarnaast is Ben bekend van zijn seminars; zijn columns (elk weekend in NRC); en zijn podcast/radioshow op BNR. Tevens doceert hij aan diverse universiteiten en business-schools, onder meer IE in Madrid, de Vrije Universiteit in Amsterdam en de Vlerick Business School in Gent. (Foto Ben Tiggelaar: Elisabeth Ismail)

Weet je welkom!

Inloop is vanaf 17:15 uur. Om 17:45 begint de voordracht en wordt gevolgd door een borrel tot ongeveer 20:00 uur.

De zingevingsborrels zijn informele events waarbij inspirerende sprekers met verschillende (levens)overtuigingen en maatschappelijke achtergronden, jou bijpraten over actuele en relevante onderwerpen. De voordracht duurt een half uur, daarna is er tijd om vragen te stellen. Tijdens de borrel praat je vervolgens na met andere professionals.

Kosten:
€ 8,50 per persoon

Inschrijven

Betaalmethode