Aanbod

Wij organiseren inspirerende events en activiteiten die je als mens en professional helpen groeien. Op de events worden de uiteenlopende thema’s aangevlogen vanuit de filosofie, theologie en psychologie. RotterdamRijker biedt zo een platform rond maatschappelijke thema’s en voor zingeving en spiritualiteit; samen met andere (young) professionals  op zoek naar een zinvol en rijk leven.

Wij organiseren de volgende events en activiteiten en zien ernaar uit je snel te ontmoeten!

Zingevingsborrel


De Zingevingsborrels zijn informele events waarbij inspirerende sprekers met verschillende carrières, maatschappelijke achtergronden en (levens)overtuigingen, jou bijpraten over actuele en relevante onderwerpen. Lees meer.

 

BoekenClub

Op de BoekenClub wissel je in kleine, informele setting van gedachten over een aansprekend boek met andere (young) professionals. Wij lezen graag boeken die onze horizon verbreden en ons aanzetten tot reflectie en persoonlijke ontwikkeling. Lees meer.

 

FilmClub

Kijk samen een inspirerende (short)film. Lees meer.

 

Podcast

Dé podcast over zingeving en betekenisvol leven voor professionals – zowel in werk als privé. Lees meer.

 

Literair Ontdekken

Ontdek samen met andere professionals in vier avonden onder leiding van een deskundige de literaire schoonheid van het wereldwijd beste verkochte boek: de Bijbel. Lees meer.

Tafelgenoten

<Afbeelding>

<Introtekst> Lees meer.

Silence in the City

Gun jezelf ter onderbreking van je werkdag een kort moment voorbij de platitude van dagelijkse druk en deadlines: Silence in the City. Dit kan in de Kapel van de Laurenskerk in Rotterdam. Lees meer.