Over ons

RotterdamRijker richt zich op (young) professionals in Rotterdam Central District: het zakelijke hart van Rotterdam. Het is de missie van RotterdamRijker een inclusieve plek van inspiratie te zijn en een platform te bieden rond maatschappelijke thema's en zingeving. Wij willen Rotterdam rijker maken!

RotterdamRijker nodigt professionals uit het Rotterdamse bedrijfsleven uit om hun perspectief te verbreden. Je bent welkom op onze Zingevingsborrels of RoundTables. Op deze events word je geboeid door inspirerende sprekers: vooraanstaande managers, ondernemers, sporters, coaches en lokale politici. Jij bent welkom om jouw netwerk te verbreden en te genieten van een biertje, tegelijk willen wij je graag aanzetten tot reflectie en een goed gesprek. Naast de open activiteiten ben je van harte welkom om in een persoonlijk gesprek van gedachten te wisselen met een ervaren coach.

De initiatiefnemers van RotterdamRijker behoren zelf tot de doelgroep: advocaten, accountants, analisten, auditors en consultants.

  

CONTACT