Over ons

Een zinvol en betekenisvol leven. Dat is waar RotterdamRijker voor staat. Wij richten ons op (young) professionals in zakelijk Rotterdam. Het is de missie van RotterdamRijker een inclusieve plek van ontmoeting en inspiratie te zijn.

Velen van ons zijn op zoek naar de zin van hun leven en ook hoe zinvol te léven – zowel in het werk als privé –. Wij organiseren daarom inspirerende events en activiteiten die je helpen hierin te groeien als mens en professional. De uiteenlopende thema’s worden aangevlogen vanuit de filosofie, theologie en psychologie. Zo bieden wij een platform rond maatschappelijke thema’s, zingeving en spiritualiteit, om samen met (young) professionals  op zoek te zijn naar een zinvol en rijk leven.

Dit maakt Rotterdam Rijker!

Wie zijn wij?

De initiatiefnemers van RotterdamRijker behoren zelf tot de doelgroep: advocaten, accountants, analisten, auditors en consultants.

 Gert Weerheim

In het dagelijks leven werkzaam als advocaat in het bouw-en aanbestedingsrecht in het centrum van Rotterdam. Binnen RotterdamRijker is hij de voorzitter van het bestuur.

"Ik doe mee met RotterdamRijker, omdat ik behoefte heb aan meer goede gesprekken met mijn peers over dingen die er echt toe doen, zoals het goede leven, betekenis, duurzaamheid, relaties, persoonlijke ontwikkeling, leiderschap. Ik heb gemerkt dat veel mensen de behoefte herkennen om elkaar op regelmatige basis te ontmoeten rond deze thema's - al dan niet onder het genot van een drankje."

  Theis Schuiteman

Werkzaam bij EY in Rotterdam op de afdeling assurance. Binnen Rotterdamrijker vervult hij de rol van penningmeester.

"Ik zet me in voor Rotterdam Rijker, omdat ik het belangrijk vind dat (young) professionals naast hun drukke baan ook stilstaan bij andere aspecten van het leven. Rotterdam Rijker creëert een unieke plek waar (young) professionals uit het Rotterdamse bedrijfsleven bij elkaar kunnen komen om na te denken over een breed scala aan thema’s."

 Erik van der Kolk

In het dagelijks leven M&A consultant, adviseert en begeleidt bij fusies en overnames in het midden- en kleinbedrijf. BinnenRotterdamRijker is hij betrokken bij de PR en communicatie, ontwikkeling en onderhoud van de website en communicatiekanalen.

"Met onze events kunnen we iets betekenen voor Rotterdamse collega's die meer willen dan enkel werken en Netflix kijken."

 Willem Arie den Hertog

Ondernemer en theoloog, Momenteel werkt hij als zelfstandig zingevingsadviseur op de Zuidas in Amsterdam en de Kop van Zuid in Rotterdam.

"RotterdamRijker nodigt uit tot zelfreflectie, levensbeschouwing en visieverbreding. Naar mijn mening wordt daarmee een biotoop gecreëerd waarin levensverrijking kan opbloeien. Onder zo’n initiatief zet ik graag mijn schouders!"CONTACT