Steun ons!

RotterdamRijker richt zich op (young) professionals in Rotterdam Central District: het zakelijke hart van Rotterdam. Het is de missie van RotterdamRijker een inclusieve plek van inspiratie te zijn en een platform te bieden rond maatschappelijke thema's en zingeving.

Om onze activiteiten mogelijk te maken, zijn we afhankelijk van financiële steun. Wilt u ook betrokken raken bij onze missie? 

Sponsor RotterdamRijker maandelijks met een 0-10'tje

Kom in actie voor onze missie in 010. Doneer doorlopend of eenmalig een gift (1 x 0-10’tje = € 10,00) en maak onze events en de verdere groei van RotterdamRijker mogelijk. 

Volg de instructie en machtig RotterdamRijker maandelijks of eenmalig te incasseren:

  • Ga naar https://www.ifes.nl/doneren (IFES is partner van RotterdamRijker)
  • Doel: kies projecten
  • Projecten: kies RotterdamRijker
  • Vul de hoogte van je gift, de frequentie en je gegevens in. 
  • Gift is aftrekbaar voor de belastingdienst

Wij zijn erg blij met jouw toezegging en hopen jou, je collega’s en vrienden te blijven ontmoeten op onze events! 

_______________________________________________________________________

Doneer of sponsor een event

Indien gewenst gaan wij graag met u in gesprek om te zien wat u voor ons kunt betekenen. Het is bijvoorbeeld mogelijk een specifiek event te sponsoren. Ook kunt u ons helpen door uw bedrijfslocatie in het centrum van Rotterdam beschikbaar te stellen voor één van onze events. Als u daarin interesse heeft, neem dan vrijblijvend contact met ons op (info@rotterdamrijker.nl).

Stichting Rotterdam Rijker 
IBAN: NL59 ABNA 0857 3046 07


Fundraiser "Leiderschap voor de lange termijn"

Met de fundraiser voor ondernemers op 5 oktober 2022 stelt RotterdamRijker zich ten doel de financiering van het groeiende aantal events, de enthousiaste organisatie en de vorming van een community van young professionals voor de lange termijn veilig te stellen. Lees meer.